Gifs – det nye sort i den amerikanske valgkamp

Tumblr meddelte inden den første debat, at de i samarbejde med The Guardian ville “live-gif’e” debatten, som deres bidrag til valgdækningen. På almindeligt dansk betyder det, at de vil sætte stilbilleder fra optagelserne af debatten sammen, så de danner små animerede film – eller gifs, som de kaldes.

Resultatet er en anden type valgdækningen, hvor man indfanger små øjeblikke, og lader dem gentage sig i en uendelighed. Lige som “gaffes”, hvor kandidaten siger noget dumt, kan kropssproget nu også indfanges og bruges både af dig selv og dine modstandere til at understrege en pointe.

Vicepræsidentdebatten var ingen undtagelse. Nogle eksempler fra både medier og støtter af kampagnerne:

#ThisFuckinGuy

#Malarkey

Biden der himler

En kombination af billederne, der gik rundt i dag, af Paul Ryan der løfter vægte + billede fra debatten

the bean...

Og der kommer sikkert flere til over natten.

Related Posts with Thumbnails

Wow. It's Quiet Here...

Be the first to start the conversation!

Leave a Reply:

Gravatar Image