Se forbedringerne nær dig – nyt kampagne tiltag fra Obama

Det her er den slags, jeg gerne så alle politikere altid blev tvunget til at lave. Et geografisk scoreboard, så man som vælger kan se, hvordan ens liv er blevet forandret (gerne en smule til det bedre) af den førte politik. Den slags har jeg samtidig altid fået af vide er umuligt at lave, hvis gerne vil give et sandfærdigt billede. Både det er svært at redegøre for og kræver gode datasæt for at kunne give nogen menig for brugeren.

Obama kampagnen har da også valgt at fokusere på særlige områder essentielle for kampagnen og i stedet for den enkelte, fokuseret på lokalområdet. Det er et hurtigt hack, ser det ud til, men det er gode tal for kampagnen, når de gerne vil overbevise amerikanerne omkring “facts on the ground”.

Også selvom, der ikke er data for alle hovedområderne i alle stater, synes jeg, at de er sluppet godt fra forsøget.

Related Posts with Thumbnails

Trackbacks/Pingbacks:

  1. Se forbedringerne nær dig – nyt kampagne tiltag fra Obama — Kaplak.net - oktober 13, 2012

    […] By Anna Ebbesen, Digitale tanker fra hverdagen – October 09, 2012 at 05:23AM […]

Leave a Reply:

Gravatar Image