Blogupdate

Som nogle måske har bemærket, har bloggen ligget lidt stille. Vi har begge haft os et omskifteligt år og er begge endt i nye jobs med nye udfordringer. Vi har pt. alt fra geografien til tiden imod os.

Da Anna er draget til Washington DC vil hun fortsætte med at blogge på engelsk på hendes Tumblr, mens bloggen her vil blive hjemsted for tanker om danske forhold, når hun bliver inspireret til at se mod hjemlandet. Da Astrid har indtaget stolen i Kulturministeriet som særlig rådgiver, er der hverken meget tid eller albuerum til at blogge.

Vi har længe blogget på engelsk her på bloggen, men det vil altså stoppe nu (stik imod hvad vi lovede vores åndskollegaer på Personal Democracy Forum 2009, hvor vi lovede hinanden at overkomme de europæiske sprog barriere ved at kommunikere mere på engelsk….Ahm. Sorry.)

Related Posts with Thumbnails

Wow. It's Quiet Here...

Be the first to start the conversation!

Leave a Reply:

Gravatar Image