Ugens stemme på digitaliser.dk

I denne uge har jeg æren af at være “Ugens Stemme” på Digitaliser.dk, som er statens forsøg på at samle viden og debat om digitalisering i Danmark et sted.

Mit emne? Omprioritering af det offentliges midler til kommunikation og digitale tiltag. Groft skitseret kommer jeg omkring følgende emner:

Første indlæg: Gør det frie valg gennemskueligt

– Hvor er Kelkoo for det offentlige, så man kunne sammenligne ventetider til børnehaver på tværs fx og krydskøre det igen med andre parametre vigtigt for ens næste hjem? Det kunne være antallet af elever i klasserne, grønne arealer, skatte niveau, uddannelsesudbud, Kvm2-pris osv.

Læs hele artiklen på digitaliser.dk

Andet indlæg: Standardiser hjemmesiderne

– Hvad med, at vi lukker dem alle sammen? Starter på en frisk? Vent med ramaskriget, og hør ideen: Der går utroligt meget tid og penge på at opdatere sites, hvor det i virkeligheden er den varige information, som mange går efter. Hvad med at pulje pengene og lave apps og kommunikationer på tværs? Og i stedet få fx gratis internet i hele landet eller velfungerende patientjournaler?

Læs hele artiklen på digitaliser.dk

Måske når jeg mere, man ved aldrig!

Related Posts with Thumbnails

Wow. It's Quiet Here...

Be the first to start the conversation!

Leave a Reply:

Gravatar Image