En morgen i Spin Alley

I amerikansk politik opererer man med udtrykket Spin Alley – det er der, hvor pressefolk, journalister og politikere efter en politisk debat spinner en historie op eller ned og forsøger at styre rammerne for den videre diskussion. Spin Alley er rykket på de sociale medier, og her kan vælgerne også være med. Debatten om aftenens valgmøder er således allerede i gang.


Ekstra Bladets Mikael Rømer lagde her til morgen ovenstående billede ud på Twitter med teksten: ”DF- nu med humor”.

Rosendahl2000 skriver: ”Nyt lavpunkt: TV2 arrangerer debataften i Silkeborg-hallerne, som var det en håndboldkamp “med pointtavle og det hele””

EN FAKE TWITTER-PROFIL FOR ex-Politikens kommentator, nu Kraka-direktør, Peter Mogensen har fundet en artikel på eb.dk, at Helle Thorning Schmidt har parkeret i busbanen og i øvrigt ikke cykler eller benytter offentlig transport. Den twitter:
”Alle børnene sad i bussen, undtagen Helle, hun parkerede hvor den skulle stoppe.” (læs artiklen)

Også partiet Venstre er friske på Twitter her til morgen. De skriver: ” Helle og Villy er nødt til at tvinge danskerne til at arbejde 36 minutter mere i stedet for 12” og linker til en video med Ellen Trane Nørby, der siger: ”Jeg synes Helle Thorning Schmidt skal åbne skuffen med den hemmlige plan hun har lavet med fagbevægelsen. Det er mest fair.”

Det tegner således til endnu en intens valgdag i det fysiske land såvel som på de sociale medier.

Khader udfordrer Villy – på engelsk, på Facebook

(spottet af @AnneSophiaHr på Twitter).

Sådan skrev Naser Khader (K) her til morgen på sin Facebook. Blandt kommentaterne til Naser Khader er:

”God humor Naser…det er lige det vi har brug for i valgkampen, i stedet for visse sammenbidte kandidater…;-)”

” Det bliver sjovt, når Helle Thorning i Bruxelles skal præsentere sin udenrigsminister: “And here is my willy”…:-))”

” God humor Naser. Når Villy Søvndal var gårdvagt i Spjald Skole, hvor jeg var interneret i 3 år for at få en Real eksamen, så snakkede vi bare engelsk indbyrdes og han anede intet om hvad der foregik mellem os. :-)”

Naser Khader har tidligere langet ud efter Villy Søvndal og opfordret ham til at få en engelsklærer. Men Khader siger også i artiklen: ” ”Nu skal jeg selvfølgelig passe på, at de ikke kommer efter mit engelsk.”

Indlægget er oprindeligt bragt på b.dk/bluffere hvor jeg blogger under valgkampen.

Related Posts with Thumbnails

Wow. It's Quiet Here...

Be the first to start the conversation!

Leave a Reply:

Gravatar Image