Er Facebook lykken for kommunerne?

På scenen, Lille Sal, Musik Center Århus

På scenen, Lille Sal, Musik Center Århus

I sidste uge gav jeg et diskussionsoplæg på konferencen Digitaliser Danmark 2011 på sporet: “Government 2.0. – Nytte eller Hype?” omkring brugen af Facebook i det offentlige. Digitaliser Danmark er IT- & Telestyrelsens store årlige konference om digitalisering i det offentlige, så forsamlingen var en blanding af offentlige ansatte og it-leverandører.

Oplægget var bestilt af arrangørerne bag konferencen, og som man kan se på slides og præsentation, måtte jeg rundt om tanker omkring, hvad både lykke og kommuner/det offentlige og facebook er for størrelser, for at kunne give et håndgribeligt svar: Hvis borgerne er lykken for kommunerne, så er involveringsværktøjer og flere kanaler til at komme i kontakt med det offentlige også lykken. Men det kræver strategi, vilje og ressourcer. Og formodentlig også uddannelse og omstrukturering.

Alle sessionerne blev streamet takket være Bambuser, og ligger nu online på sitet sammen med alle præsentationerne her: http://video.dd11.dk/video.php?tab=demand&autoload=25

Jeg er på efter 30 min.

Related Posts with Thumbnails

Wow. It's Quiet Here...

Be the first to start the conversation!

Leave a Reply:

Gravatar Image