Scam Spam Shoppy Bag

Spam! Scam! Når det er ordene, der kommer op i ens søgninger om en virksomhed, bliver jeg stadig overrasket. Og lidt bange egentlig.

I sidste uge fik jeg denne mail:
Mail fra gerard hartman
Tænkte: “arhh…. Shoppy bag?! Hm…”. Googlede navnet for at finde ud af, hvad i al verden det var jeg var blevet tagget i. Og ganske rigtigt, var næsten alle resultater fyldte med advarsler:

Googlesøgning på Shoppy Bag

Skræmmende læsning. De fleste har oplevet, at sitet har sendt mails ud til hele deres adresssebog, men meget tyder også på, at sitet er spam i sig selv… I hvertfald hvis man skal tro debatterne på Etsy.com:

Debat på Etsy om Shoppy Bag

Jeg valgte ikke at markere mailen som spam, men som phising. Det er på kanten, men hvad jeg læse mig til på diverse chatrum og forumer, så lader det til, at sitet virkelig misbruger ens informationer til at få flere informationer til at få flere informationer osv.

Og så turde jeg ikke gå ind på selve sitet ;-) Er blevet en rigtig net-bangebuks, hvad angår den slags!

Men det undrer mig til stadighed, at spam eksisterer, da profitten må være så lille.  Ifølge en ny rapport omtalt på politiken.dk, er Danmark det land i verden, der modtager mest spam, og det selvom ROI for en spammer er 19.000 til 1.

Ikke destomindre fik jeg en ny mail fra samme “gerard hartman” i dag. hm…. Denne gang fik den spam-prædikatet.

Related Posts with Thumbnails

Wow. It's Quiet Here...

Be the first to start the conversation!

Leave a Reply:

Gravatar Image