Synkroniseringsfælder

For at få det meste ud af mine mange digitale tilstedeværelser, har jeg knyttet mange af mine sociale medier sammen. Stedet som Plaxo, FriendFeed og GoogleBuzz er ikke steder, jeg selv poster indlæg eller opdaterer med billeder. Opdateringer her sker helt af sig selv via RSS-feeds. Og det er ganske smart. Nogle gange…

How it works
Google Buzz henter mine tweets fra twitter, blogpost fra bloggen og hvad jeg deler i min reader fra Google, for at fremviser det i en strøm til dem, der følger mig her. Min K-forum henter blogindlæggene, så de kan blive vist der, og blive læst af langt flere end på digitaletanker.dk. Og gik brugeren derind, ville de samtidig kunne se mine  tweets og delicious-bogmærker, der (lige som Astrids) vises i højrespalten.

I kådhed har jeg også sat min Delicious-konto op til at tage de links, som jeg deler  via Twitter og gemme dem som links på Delicious. Jeg bruger min Delicious-konto til at genfinde artikler, rapporter eller lignende. Det er min huskeliste over gode ting på nettet. Derfor tænkte jeg, at det var smart, at den også – helt af sig selv – huskede, hvad jeg måtte dele på Twitter. Tjenesten man bruger til dette, hedder Packrati.us.

Det har bare den lille hage, at mens jeg sætter mine ord på et link, og skriver om det på twitter, så tager applikationen, der gemmer linket på Delicous, og bruger artiklens rigtige navn. Det kan tage det sjove ud af historien, som ved det her:

Fra Twitter:

Der så endte sådan her på Delicious

Og sådan på FriendFeed
Men, de kan også komme til at …tja…. sætte mig i et lidt sjovt lys.

Når dette RT…

Ser således ud i Delicious…

Og skaber dette pragtfulde billede på FriendFeed:

Ahm. Noget siger mig, at det alligevel ikke var så smart med alle de synkroniseringer….

Related Posts with Thumbnails

Wow. It's Quiet Here...

Be the first to start the conversation!

Leave a Reply:

Gravatar Image