Fejl i Elefanterne?

I dag fik Anna og jeg den glædelige nyhed fra forlaget, at vores bog er klar til at blive trykt i andet oplag.

Det betyder, at vi nu har mulighed for at få rettet de mindre fejl, der er i bogen. Som fx nederst på side 107, hvor der henvises til figur 5 og ikke figur 4 (som er på side 108). Og vi kan få opdateret fakta om Facebook, hvor vi på side 142 skriver, at der er over 200 millioner aktive brugere. I dag er der allerede over 400 millioner aktive brugere.

Det er ikke rart at skulle bruge den næste uges tid på at gennemgå bogen for trælse fejl, men omvendt er det skønt at kunne se frem til et forhåbentlig fejlfrit andet oplag. Så hvis du har stødt på andre ”skønhedsfejl” i bogen, skriv det gerne i kommentarfeltet.

Related Posts with Thumbnails

3 Responses to “Fejl i Elefanterne?”

 1. Søren Storm Hansen april 13, 2010 at 23:03 #

  Tillykke.

  Nu er det jo ingen kunst at få to oplag, når bare man sikrer sig, at første oplag er mindre end efterspørgslen. Det ville dog ligne Gyldendal dårligt at trykke færre eksemplarer end det forventede salg, for der er selvfølgelig mere økonomi i at trykke nøjagtig det antal eksemplarer, der kan sælges.

  Så salget af bogen har overgået Gyldendals forventninger. Det er godt gået, og I har fortjent det, for det er en strålende bog. Tillykke.

  Men I skal ikke bare rette fejl. I skal rive et par dage ud af kalenderen, lukke jer inde i et sommerhus (med internet) og opdatere bogen for alvor. Og gerne med et nyt kapitel, men ihvertfald med opdaterede informationer.

  • Anna Ebbesen april 18, 2010 at 21:11 #

   Tak Søren! Ja, det ville klart være det mest optimale, at kunne give bogen en generel opdatering. Der er for det første aaaaaltid ting, man ville gøre anderledes efter endt deadline, og så er der indfangelse af alle de nye (og bedre?) cases, som ligeledes ville være en gevinst.
   Noget der slog os den gang var, at der var så få cases, som var værd at skrive om. Men i det lille år, der næsten er gået siden vores deadline 1. juli 2009, er der jo heldigvis sket lidt mere på området. Det ville være sjovt at se hvilke erfaringer, der er blevet gjort sig, og om der er indtruffet flere målbare succeser såvel som fiaskoer (som folk har lyst til at dele vel at mærke….).

   Pt spiser vi søndagssnacks og diskuterer, hvor vi skal lægge snittet. Tid har vi nemlig næsten ingen af.

 2. Anette Tvedergaard Madsen maj 7, 2010 at 22:33 #

  Altså jeg er imponeret! I denne online verden ER det en bedrift at få trykt flere oplag af en (fysisk) bog. :-) Men ja afgjort da et dilemma, at tidens udvikling rykker endnu hurtigere end bogsalget. Pøj pøj med jeres prioritering!

Leave a Reply:

Gravatar Image