And the Oscar goes to….

Liverbloggerne! For i nat går det ikke bare løs omkring the Kodak Theater med en omgang rød løber, dårlige vittigheder og masser af stjerner. Showet bliver nemlig kommenteret og transmitteret på alle tænkelige platforme i løbet af natten dansk tid.

Er du en af dem, der agter at holde dig vågen med popcorn og cola (og kaffe i litervis), kan du ty til nettet for yderligere underholdning. Du kan nemlig ikke bare se showet via livestream, men også vælge det kommentarsport, der passer dig bedst – eller skifte i mellem dem. Det gør tåkrummende dansenumre fra værtsparet det sjovere, ligesom flere øjne på den røde løber giver flere kjoler og dermed mere guf at se på.

Er du mest af alt til catwalken?
Så fortvivl ej, hvis du synes den sam-transmitterede amerikanske udgave har tamme kommentatorer, for modebloggerne er som altid på pletten. Fashionista har lovet at liveblogge, ligesom twitter formodentlig vil svømme over med kommentarer om de smukkeste/værste outfits. Kan du ikke vente, kan du bruge tiden op til sammen med Peoples Magazine, og gætte om hvem, der har hvad på. Og skal du have Varietys take på Oscar-kjolerne, kan du vælge at se transmissionen via deres site.

Er du mere til filmsladder og masser af gossip, så kører PerezHilton selvfølgelig også hele natten igennem.

Film – Old Media.
Den klassiske vinkel. Her kan du enten satse på mestrene indenfor minute-by-minute-reports: The Guardian (der selvfølgelig både kører via net og twitter ), eller du kan test Berlingskes form, der agter at begynde bloggen kl.02.30. Liiiidt spændt på, hvem Berlingske sætter til tjansen, da de ikke har haft de sjoveste folk til at liveblogge tidligere. Særligt taget i betragtning af, at The Telegraph har kastet sig godt ind i kampen, og disket op med en af de spidse af slagsen. Toby Young skriver selv om sin kommende liveblogging:

” The Oscars have been described as “the gay Super Bowl” and I’ll be doing my best impersonation of a metrosexual on the night, commenting on shoes, frocks, hairdos, etc. I’ll also be staying in constant touch with my most bitchy friends around the world via Twitter and repeating their best gags. I don’t think there’ll be any shortage of material.”

Læs Toby Youngs rants på Telegraphs site.

Film – New Media.
Her kører screenjunkies liveblogging i den mere sladrende ende af skalaen ”We’re a pack of real b*tches when it comes to gowns, glamour, and a certain someone with a Clooney surname.” ligesom også Rotten Tomatoes varsler også en omgang livedækning.

For fil-buffs har IndieWire også tænkt sig at køre live-dækning, men med vægtning på priserne – “occasional updates” frem til det, og ”non-stop reports as the winners are announced”.

Er du mere til det generelle så se med på Oscarshowets eget livecast eller tjek Twitter-tag’et #oscars

God fornøjelse!

Reblog this post [with Zemanta]
Related Posts with Thumbnails

Wow. It's Quiet Here...

Be the first to start the conversation!

Leave a Reply:

Gravatar Image