Ikke ét ord om klima i Obamas emails

Om knap to dage dukker Barack Obama op i Bella Centret for at lande en global klimaaftale. Men der står stadig ikke ét ord om KLIMA i de mange emails, som sendes ud til Obamas tilhængere. Det er fortsat sundhedsreformen, der fylder amerikanernes dagsorden.

Efter valgkampen overgik Obamas mailing-liste med 13 mio. email-adresser til Organizing for America (OfA), en nyoprettet organisation under Demokraternes parti, DNC. Der bliver stadig sendt mails ud til Obamas tilhængere. Ifølge min uvidenskabelige optælling har syv ud af ti af de seneste mails fra OfA udelukkende handlet om sundhedsreform. Modtagelsen af Nobels Fredspris blev i øvrigt også forbigået i tavshed….

Reblog this post [with Zemanta]
Related Posts with Thumbnails

Wow. It's Quiet Here...

Be the first to start the conversation!

Leave a Reply:

Gravatar Image