Flot modtagelse af "Lyt til elefanterne"

I fredags udkom vores bog så endelig. Det betyder enden på mange måneders hårdt arbejde – og dog. For nu skal bogen sælges, brandes, omtales, forsvares og i sidste ende læses. Indtil videre går det meget godt.

LytTilElef_omslag_HI.pdf (1 side)I medierne
Søndagen forinden var vi på TV2 News, og sidste onsdags gæstede vi Harddisken. JP Radio lavede et indslag i sidste uge, og og vi er blevet interviewet til Altinget, som bringer en artikel på mandag. Børsen har highlightet bogen under “nye danske bøger”, og Erhvervsbladet bragte en længere artikel i sidste uge.

På blogs
Bogen har også fået en god medfart på en række poulære blogs, så det kan vi kun være glade for. Det gælder bl.a. Svevy, Emme og dansk-politik. På Kommunikationsforum er der to anmeldelser af bogen, en fra Tina Ginnerup Jespersen og en fra Morten Gade.

Gør-det-selv-journalistik
Der er tilsyneladende ingen grænser for, hvad man kan få af omtale, hvis man selv producerer indholdet. Vi har derfor skrevet en analyse til Politiken, en artikel til næste nummer af Kommunikatøren, til bladet Markedsføring, til Lederweb (artikler ligger ikke online endnu) og til Kommunikationsforum. Hvis vi ikke havde fået afløb for vores pointer, viden og personlige kæpheste under bogskrivningen, har vi det i hvert fald nu.

Bogen kan købes hos Gyldendal Business.

Vi opdaterer løbende omtale af bogen her.

Reblog this post [with Zemanta]
Related Posts with Thumbnails

Wow. It's Quiet Here...

Be the first to start the conversation!

Leave a Reply:

Gravatar Image