PdF-konference i Barcelona 20-21. nov.

Personal Democracy Forum (PdF) har gennem flere år afholdt konferencer i USA om politisk digital kommunikation med nogle af de mest hotte navne på feltet. Som de skriver på deres hjemmeside: “For six years, Personal Democracy Forum has been THE place in America where politicos and technologists gather to learn from each other, network, and glimpse the future.”

PdF is Coming to Europe! | Personal Democracy ForumI år har de så valgt at lave en europæisk udgave af konferencen. Gemt mellem tyske bloggere, Obama-kampagnefolk og Barcelonas borgmester står Anna og jeg på listen over talere til konferencen. Vi skal med udgangspunkt i bogen og radikale.net, som Anna er ophavskvinde til, fortælle om, hvordan politikere kan bruge sociale medier til at revitalisere forbindelsen til borgerne.

Det bliver nok ikke det sidste, vi skriver om konferencen her på bloggen.

Reblog this post [with Zemanta]
Related Posts with Thumbnails

Wow. It's Quiet Here...

Be the first to start the conversation!

Leave a Reply:

Gravatar Image