Modeverdenen twitter

Det måtte jo komme. I takt med at alt andet rykker på Twitter, så gør modesfæren det også. Senest har Style.com, Vogues digitale udgave, disket op med et aggregeret feed af tweets fra modeugen i NY – og alt mode. Hvem sagde, at tech ikke var for piger og lign.?

For faktisk er modefolket lige så hungrende efter her-og-nu-real-time-web, som alle tech’ierne. Hvem, der er inde, og hvad, der er ude, er lige så flygtigt, som nyheden om en ny gadget eller viral video gone wrong. Og det spreder sig med samme hast igennem sfæren.

Derfor har designere som Marc Jacobs da også startet live-sending fra catwalken, så man får nyheden om de nye tendenser fra modefirmaet selv, og ikke journalisterne og de mange bloggere. Helt som i andre sfærer, bare i en lækker luksus-udgave. For det må man give modebranchen – de gør det meste med stil.

Opdaterer snarligst med en who-to-follow-guide, for dem der mangler input til deres twitter-liste…

Reblog this post [with Zemanta]
Related Posts with Thumbnails

Wow. It's Quiet Here...

Be the first to start the conversation!

Leave a Reply:

Gravatar Image