Obamas kampagnechef gæster Frederikshavn

D. 24. september kommer David Plouffe til Frederikshavn for at fortælle om, hvordan han organiserede den største præsidentvalgkamp i USA’s historie. Mange kender ham nok mest fra de utallige emails, han sendte til Obama-tilhængere i valgkampen, og fra de små hjemmegjorte videoer, hvor han i et dæmpet stemmeleje berettede om kampagnens enorme bedrifter.

obamababyFrederikshavn Event, som sammen med Arena Nord står for arrangementet, har betroet mig opgaven at eskortere David Plouffe fra København til Frederikshavn. Jeg håber,  det kan gøre mig lidt klogere på, hvad den 42-årige konsulent fra Delaware er for en fyr. David Plouffe holdt meget lav offentlig profil i valgkampen, men udkommer med en bog snart, som vist skal danne grobund for en ny række foredrag verden over. Input til samtaleemner til den 25 minutter lange flyvetur Kbh-Aalborg modtages gerne (foruden børn og “did you have a good flight?”).

Udover Plouffe underholder Michael Kristiansen, kendt fra Mogensen & Kristiansen på TV2 News, og Jon Tibbs, der har været primus motor på en række OL-kampagner. Frederikshavn Event er nok bedst kendt for deres scoop med at invitere Bill Clinton på besøg i 2006, og i 2007 var det Al Gore og Michail Gorbatjov.

Reblog this post [with Zemanta]
Related Posts with Thumbnails

2 Responses to “Obamas kampagnechef gæster Frederikshavn”

 1. Charlotte Rørth september 10, 2009 at 09:37 #

  Kære Astrid,
  Som journalist ved NORDJYSKE Stiftstidende og USA-kender, skal jeg dels interviewe Plouffe, når han kommer hertil, dels skrive et portræt af ham nu og her. Kan du ringe asap 22491205.
  MVH
  Charlotte

  • Astrid Haug september 11, 2009 at 11:07 #

   Hej Charlotte,
   tak for din kommentar – glæder mig til at læse din artikel om Plouffe :-)
   mvh Astrid

Leave a Reply:

Gravatar Image