Sommerferielæsning

Kommunikationsforum spurgte tidligere ugen, om jeg ville bidrage til en lille sommerferie-læse-liste til deres læsere. Valget faldt ”Store forandringer – 61 fortællinger om hvordan verden blev moderneaf historiker Søren Mørch, her anmeldt i Politiken. Efter et halvt år selvvalgt husarrest pga. barsel og bogprojekt, skal det gøre godt at skue de store horisonter med 520 siders forkromet overblik over verdenshistorien fra år 1500 og et par hundrede år frem. Jeg tilhører den historieløse generation, jeg ser meget frem til en velskreven og inspirerende anekdotisk fremstilling af den moderne verdens tilblivelse. Forhåbentligt er der lidt, der hænger ved, selvom jeg næppe får læst bogen fra ende til anden.

Læs de andre sommerferieanbefalinger fra Kommunikationsforum.

boger
Her er et par andre oplagte bøger at læse i hængekøjen.

Related Posts with Thumbnails

2 Responses to “Sommerferielæsning”

  1. Dorte Toft august 22, 2009 at 11:48 #

    Uhuuu. Venter stadig på svar i den digitale kommunikation:-)

    • Astrid Haug august 24, 2009 at 14:26 #

      har holdt laaaang sommerferie – men har netop svaret på dit spg :-)

Leave a Reply:

Gravatar Image