Krisehåndtering via sociale medier

Lykketofts note, som den så ud i mit nyhedsfeed

Lykketofts note, som den så ud i mit nyhedsfeed

Flere medier har i dag bragt påstanden om, at Mogens Lykketoft fik dele af sit bryllup med Mette Holm betalt af det grønlandske selvstyre. Den danske del af sagen ser ud til at være startet på DR, som fik Lykketoft i P1 Orientering, og historien er her til aften bl.a. på Politiken.dk.

Men inden da havde Lykketoft sat sig til tasterne og lagt en note på sin facebook-profil. Her skriver han bl.a.:

“Det er trist at få forurenet minderne om en meget smuk og vigtig begivenhed i vort liv med løgnehistorier. Vi betalte naturligvis under vores rejse til brylluppet i Grønland alt vi havde bedt om og budt til – billetter, overnatning og bryllupsmiddag med de tre indbudte grønlandske gæster. (…) Vi forstår nu, at ‘ vores’ del af bilagsdiskussionen handler om, at regningen for kaffemikken og frokosten på vandrehjemmet blev betalt af Grønlands hjemmestyre. Debatten hvorvidt det er i orden må finde sin afklaring i Grønland. “

At Mogens Lykketoft griber til den sociale platform for at udbrede budskabet er både klogt og en fin anerkendelse af, at de over 4.000 venner er potentielle ambassadører, der kan hjælpe Lykketoft med at mane historien i jorden. Der er allerede 16 overvejende positive kommentarer and counting. Om statsministeren vælger samme strategi bliver interessant at følge.

Aftenens tophistorie har nemlig Lars Løkke i fokus. Hørsholms borgmester, Uffe Thorndahlvil nemlig ikke lade bilagssagen dø og har nu politianmeldt Lars Løkke, til trods for at de færreste vurderer, at han har en sag. Indtil nu har Lars Løkke ikke ville kommenteret sagen – hverken til journalisterne eller frivilligt på Facebook eller Twitter.

Related Posts with Thumbnails

Wow. It's Quiet Here...

Be the first to start the conversation!

Leave a Reply:

Gravatar Image