Skrivning. Omskrivning. Skrivning

6 cases side om side

6 cases side om side

Vi har nu bevæget os ind i de sidste faser af bogskriveriet.
I løbet af i dag og i morgen, skal alle kilder få deres citater til gennemsyn, og kildelisten endeligt opdateres. I løbet af ugen skal de sidste tabeller og modeller tegnes, og alt det med “XX” skal rettes til det rigtige navn/årstal/ord. Og så skal det skrives igennem. Igen. Og igen.

Og så skal vi finde frem til en titel med forlaget alle kan leve med, og se på covers. Vi modtog deres første bud i sidste uge, hvilket var en ret skæg oplevelse. Tænk at vores rodede docs skal gå hen og blive så fint klædt på, og se så voksent og færdigt ud. Det bliver så vildt at stå med bogen i hånden til sidst….!

Mød kapitel 1

Mød kapitel 1

Weekenden er (endnu en gang) gået med stor opsaksning af hele dokumentet, hvilket altid har fungeret bedst for mig. Når det kommer ud på print og bliver sakset op bid for bid, så er det til at se 1) hvor lange kapitlerne og pointerne rent faktisk er i forhold til hinanden, 2) hvad der i virkeligheden står i de enkelte afsnit. Når man har læst tekststykker tilpas mange gange, kan man glemme, hvad der faktisk står i dem. Ligesom rækkefølgen måske først giver mening, når bidderne er blevet hevet ud af den kontekst, som de ellers havde ligget i længe. Bevæbnet med saks og tape  fik nogle pointer nyt liv, mens andre måtte lade livet på Advice Digitals sorte gulvtæppe.

Vores flinke rengøringsmand har grinet meget af metoden de sidste par weekender, hvor han har måtte tvinge mig til nogle beslutninger, så han kunne komme til med støvsugeren.

Related Posts with Thumbnails

One Response to “Skrivning. Omskrivning. Skrivning”

  1. Anna Ebbesen juni 3, 2009 at 20:19 #

    Og til alle, der venter på citater til godkendelse: vi er bagud :)

Leave a Reply:

Gravatar Image