I TV-avisen kl.21 om modeblogs

Har lige haft besøg af tv-avisen, der har interviewet mig på baggrund af mit indlæg her på bloggen om danske modeblogs – på vej mod svenske tilstande?
Med mine kollegaer fra Advice Digital i baggrunden redegjorde jeg for modeblogs som trend og de muligheder samt udfordringer, der kan være for os som forbruger, og bloggerne som skribenter, i deres potentielle udvikling fra niche til magtfuld medie.

Mens jeg agerer “ekspert” i indslaget, bliver modebloggerne repræsenteret ved de tre piger bag Anywho, der ligedes har snuppet et billede journalisten Maiken + kameramanden Carsten.
Altid skægt/skræmmende at se sig selv på en skærm, men feedback modtages meget gerne!

Related Posts with Thumbnails

4 Responses to “I TV-avisen kl.21 om modeblogs”

 1. Anna Ebbesen april 20, 2009 at 21:08 #


  Og sådan så det så ud i Tv-Avisen kl.21

 2. Elise august 9, 2010 at 23:18 #

  LOL:)
  Den havde man da lykkeligt glemt

  • Anna Ebbesen august 11, 2010 at 15:56 #

   :-) Ja, det er et skægt gensyn. Det var jo virkelig nyt den gang! Lader til, at vi får chancen for en 2’er i TV2 Nyhederne i aften – skal interviewes fra Black Noir-showet, som kommentar på det indslag i medvirker i. Lille verden og vild udvikling.

   • Anna Ebbesen august 12, 2010 at 13:47 #

    Og så kom anden omgang i TV2 Nyhederne. Puuha det er svært at tale til et kamera! Og svært at huske, hvad det nu var, at man ville sige, efter at have haft hele den forgående del af TV2Nyhederne i sin øresnegl.

Leave a Reply:

Gravatar Image