Lars Løkke opgraderer på nettet

lars-lc3b8kke-rasmussen-larslc3b8kkedk-1

Så skete det endelig. Ikke så meget at Fogh røg til Nato, men at Lars Løkke fik en lækker hjemmeside. Og kom på Twitter. Og Facebook. Og fik lidt mere styr på sine Google-links, om end det stadig ikke er for imponerende.

Hjemmesideadressen er ændret fra www.lars.venstre.dk til www.larsloekke.dk. Hvor den gamle side var mangelfuld, altmodisch og ikke et besøg værd, er den nye side til gengæld lidt mere en statsminister anno 2009 værdig. Den består primært af en masse feeds fra Twitter. Jeg kan næsten ikke tro, at det er ham selv, der twitter beskeder ind som ”spiser frokost” og ”er på vej til dronningen” – han har vel folk til den slags nu, og det er ham vel undt. For han har forhåbentlig bedre ting at tage sig til end at opdatere sine pt (søndag kl. 15) 10 followers, plus dem der er inde på hjemmesiden. Og eftersom han ikke brugte Twitter og Facebook, før han blev statsminister, eller på anden måde synes at gå op i sit internet-brand, er det næppe noget, han sætter sig ind i nu, hvor han står overfor at skulle regere landet.

lars-lc3b8kke-rasmussen-larsloekke-on-twitter

Lars Løkkes nye hjemmeside er en opgradering af den tidligere, men den er uden tvivl stadig under udvikling. Der mangler helt banalt at blive smækket noget mere indhold på – f.eks. noget om Lars Løkkes politiske projekt. Altså lidt mere substans end ”bliv ven med mig”. LøkkeTV indeholder indtil videre ingen nye videoer, men mon ikke der hurtigt bliver skudt nogle smalfilm af den nye statsminister, som kan smækkes på sitet.

Man kan på hjemmesiden læse, at Lars var KFUM spejder fra han var 7 til 23 år. Som tidligere FDF’er ved jeg, at den slags tager man næppe skade af, så ikke et ondt ord om den bonusinfo om vores kommende statsminister herfra. Ellers er det småt med de personlige info, hvilket er lidt synd, nu hvor vi sådan set gerne vil lære ham bedre at kende. Men den slags kommer nok på sitet hen ad vejen.

Stor respekt for, at hjemmesiden og alle de mange profiler er kommet op at køre med minutters præcision, efter han er tiltrådt som statsminister. Det bliver interessant at følge den nye statsministers færden på nettet.

Opdateret 8. april
Hvad mener du om Lars Løkkes web-indsats? Skriv en kommentar, eller følg diskussionen på Kforum.
Jeg har gjort mig nogle yderligere overvejelser om Løkkes net-indsats her på bloggen.

Reblog this post [with Zemanta]
Related Posts with Thumbnails

Wow. It's Quiet Here...

Be the first to start the conversation!

Leave a Reply:

Gravatar Image